dimarts, 23 de setembre del 2008

Nou horari

Hei!
A veure si hi ha algú que m'ajudi a refer alguna combinació per tal que la Meritxell es pugui lliurar d'agafar un dia el cotxe, ja que és l'única que l'agafa 4 vegades a la setmana degut al seu horari. Seria bó que dilluns pogués tornar amb algú a l'última hora del matí.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Podeu deixar qualsevol comentari. Que no sigui jo l'únic que ho faci. Vinga, animeu-vos!!!!.
Ah! per anar bé cal que cliqueu l'opció d'"anònim" que surt a sota de l'opció "comentari"

Anònim ha dit...

Hola a tots! Acabo de visitar el blog... merci Juanjo! realment ens pot ser útil per comunicar-nos de qualsevol canvi! així que animeu-vos a donar-li una ullada de tant en tant! Doncs pel que fa al tema de la Meritxell... m'ho estat mirant i potser l'únic dia que podria deixar de portar el cotxe seria divendres, tot i que això suposaria que en comptes de després del pati, entrés a les 9.30h... clar, no se si te val la pena Meritxell... si ho hagués de fer jo no ho faria, però això és una altra història, perquè jo sóc de les que "apuro" molt al llit jaja
Apa, fins demà!!!

Anònim ha dit...

Res, sobre allò de la Meritxell... que m'he adonat que encara que baixés a les 9.30h del matí, llavors no pot tornar amb ningú...
No ho sé nois, no hi veig alternatives... si a algú se li encén la bombeta..

Anònim ha dit...

Ah... que la pesada que ha escrit els dos anteriors comentaris, així com aquest, és la Cristina ;)
Ja no dic res més. A dormir s'ha dit!

Anònim ha dit...

Soc en Juanjo,
Per desgràcia són les 23h i encara no he acabat "els deures", per tant no em puc anar a dormir. A aquestes hores de la nit ja no em queden energies per pensar en cap combinació per a la Meritxell. A veure si demà, un cop hagi près el tallat, puc pensar més lúcidament.
Apa, bona nit.

Anònim ha dit...

Hola, sóc en Miquel i crec que el dilluns la Meritxell podria tornar amb mi a les 13.45. Només caldria que agafés el cotxe la Paula, la Isabel o la Susanna a les 9.30.
Només aporto una idea.
També us volia felicitar per haver fet aquesta feina de quadrar horaris.
A10

Anònim ha dit...

Ara m'he adonat que aquests comentaris són del curs passat.
Jo em referia a l'horari pel curs 2009-10.

Miquel